Viber +381 61 6612372 I Stvaramo tradiciju putovanja i za naslednike!

Vojvode Mišića 31/3 Paraćin

Španija online FT23

Španija

Španija letovanje 2023.
Španija -jedna od zemalja koje imaju najlepše plaže sveta. Ako tome dodamo i dugu tradiciju ugostiteljstva i veoma razvijenog turizma, onda je letovanje u Španiji nešto što svakako morate iskusiti.

Iako zbog prelepih gradova poput Barselone, Madrida, Valensije, Malage, Granade i dr., Španija važi za vodeću destinaciju iz oblasti City Break putovanja. Čuvena je i po svojim letovalištima i velikom broju plaža sa plavim zastavicama.

Na ostrvima Majorka i Ibica tokom dana cete se opuštati na fantasticnim uvalama i nepregledno dugim pešcanim plažama – a večeri ćete upamtiti po ludom provodu.

Organizator putovanja:Filip travel Beograd, OTP br.113/12.10.2021
Uz ovaj Program putovanja važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Možete preuzeti na linku OUP
EOS TRAVEL & WEB doo Paraćin- ovlašćeni subagent!

Poašaljite upit :

Malaga Španija • Costa del Sol • Leto 2023

Istražite šarmantne uličice i energične trgove u privlačnom Starom gradu, pre nego što budete uživali u ukusima andaluzijske kuhinje u prijatnim barovima i restoranima.

Malaga je najpoznatija po svom najpoznatijem sinu – umetniku i vajaru Pablu Pikasu. Ljubitelji umetnosti mogu da provedu sate u zanimljivim muzejima i galerijama, dok će oni koji žele da ponovo zapale strast prema prirodnim pejzažima naći kontrast vrtova i stenovitih kanjona u koje će se upustiti.

Tokom cele godine je dobro vreme za posetu Malagi.

Zimski meseci su uglavnom blagi, pa su jesen i zima dobra sezona za posetu gradu ako želite da se upoznate sa kulturnim aspektima, a da vam jata turista ne smetaju.

Zajedno sa prolećem dolaze proslave, kao što su Uskrs i Noche en Blanco; koji idu ruku pod ruku sa toplim danima i udobnim večerima.

Majorka leto 2023 • Direktan let • Palma de Majorka

Majorka, Biser Baleara – ostrvo nestvarne lepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i severu.
Majorka je najveće ostrvo u Španiji. Bistro more, prelepe pešcane plaže, skrivene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinski venci – sve na jednom mestu.

Glavni grad Palma ce vas šarmirati, a zatim kako dani odmora budu odmicali dok upoznajete deo po deo obale, shvatićete da je ovo jedna od retkih destinacija koja nema manu. Uživajte u panorami goticke katedrale La Seu, prodite najznacajnijim delovima grada. Obidite i Valjdemosu, a zatim u mesto i luku Soljer. Veliki broj jahti usidrenih u marinama širom obale navešce vas na zakljucak da je ovo omiljena destinacija trendsetera – Majorka svojom ponudom može zadovoljiti najsofisticiranije ukuse i potrebe.
Letovanje na Majorci

Ono po čemu ćete zapravo najviše pamtiti Majorku jesu plaže. Na koju god stranu da krenete očekuju vas odlične uredene plaže. Garantujemo da ćete ostati bez daha kada krenete u obilazak prelepih uvala na istoku ostrva poznatijih kao “kale”. One su pravi mali tirkizno-zeleni raj. U jednom danu možete se kupati na više uvala s obzirom na kratke distance. Nabrojaćemo samo neke: Cala Esmeralda, Cala Sa Nau, Cala Murada, sve uvale u oblasti cala Ferera…

Kosta Dorada • Španija

Kosta Dorada (katalonski Costa Daurada) ili Zlatna obala je oblast u španskoj pokrajini Kataloniji, koja se prostire južno od Barselone, u dužini od 216 km, sve do ušća reke Ebro u Sredozemno more.
Kosta Dorada

Kosta Dorada – naziv je dobila po dugim peščanim plažama, koje pokrivaju oko 800 ha (hektara) obale i zajedno sa Kosta Bravom (severno od Barselone) predstavlja turističku regiju koja je po količini smeštajnih kapaciteta na drugom mestu u Španiji, odmah posle Balearskih ostrva.
Katalonske planine, koje se pružaju paralelno sa obalom, štite primorje od provale hladnih vazdušnih masa, te se tako ova oblast odlikuje prijatnom mediteranskom klimom, pogodnom za boravak tokom cele godine. Pitomi pejzaži ispunjeni šumama, maslinjacima, vinogradima, pitoresknim gradovima sa značajnim kulturno-istorijskim vrednostima i kristalno čisto more, razlog su što ovu regiju godišnje poseti preko 3 miliona turista.

Kosta Brava 2023 • Letovanje u Španiji

Kosta Brava je najpoznatije i najposećenije letovalište u Španiji sa obalom dugom 40-ak km proteže se severno od Barselone. U našoj ponudi možete pronaći čuvena letovališta poput Ljoret de Mar-a, Santa Suzane, Kalelje.
Kosta Brava

Obalu Katalonije ne čine samo duge urbane peščane plaže pune turista. Nas su još više fascinirale skrivene uvale i predivna priroda o kojoj verovatno niste mnogo čuli. Sever Kosta Brave je nebrušeni dijamant zapadnog Mediterana. Najlepši deo ove obale “Plaže zlatog trougla” uspeo je da sačuva šarm i lepotu starih luka i ribarskih naselja prepoznatljivih po opuštenoj lokalnoj atmosferi i izvrsnoj gastronomskoj ponudi. Prirodni ambijent urbanizovan je taman toliko koliko je elitni turizam zahtevao.

U ovoj oblasti se nalaze i mesta koja treba posebno izdvojiti zbog svog značaja: Girona – koja je jedan od najstarijih gradova Katalonije sa predivnom Jevrejskom četvrti, Figueras – rodno mesto Savadora Dalija, Empuries – antički grad iz grčko rimskog perioda.

Glavni turistički centri ove oblasti su: Rose, Palamos, Platja d´Aro, Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes.